Egedalsvej 3, 8400 Ebeltoft, Tlf.: 86346843
Støtteforening

Støtteforeningen for Den Frie Børnehave Lærkehuset

 

Formålet med foreningen er bla. at skabe ekstra økonomiske muligheder for børn og personale i Den Frie Børnehave Lærkehuset. Der ydes støtte til:

•Aktiviteter for børnene i Den Frie Børnehave Lærkehuset

•Indkøb af materialer og legeudstyr til brug for børnene

•Investering til gavn for børn og personale i det daglige

•Kurser for personalet

 

 

Den bedste måde du kan støtte Den Frie Børnehave Lærkehuset på, er ved at skynde dig at blive medlem. Vi har hårdt brug for medlemmer, både i form af økonomisk støtte, samt frivillig indsats. Både forældre, bedsteforældre, ansatte, tidligere forældre, gamle børn og øvrige venner af Lærkehuset kan være medlemmer af Støtteforeningen.

 

 

 

Et medlemskab i støtteforeningen koster minimum 125 kr. om året. Beløbet kan indbetales i Djurslands Bank på konto nr. 7321 1061780
 

 

Hjælp os med at gøre støtteforeningen mere aktiv.

 

På sidste møde i støtteforeningen, brainstormede vi om forskellige modeller, som kunne gøre støtteforeningen mere synlig, og dens støtte mere virkelig. Så børnehaven Lærkehuset kan mærke at de har en stærk støtteforening. Hidtil er det mest blevet til hjælp ved forskellige arrangementer enkelte kulturelle formål og forskellige temadage i børnehaven.

Men bestyrelsen vil gerne gøre mere for børnehaven selvfølgelig inden for foreningens rammer, og økonomiske formåen.

DERFOR kære forældre og pædagoger, har vi brug for jeres hjælp og input. Og senere har vi brug for feedback, på det vi så beslutter. Så vi i fællesskab kan gøre støtteforeningen til et større aktiv i Lærkehuset.

                                                                   Derfor!

Tænk over hvilke ting du som forældre eller pædagog kunne tænke dig at støtteforeningen gik ind og støttede. Og skriv det så ned og aflever det enten i postkassen eller til en af os som sidder i støtteforeningens bestyrelse.

Det behøver jo ikke være flere sider. Men nogle få ting som du tror, kan være interessant for børn og pædagoger at gøre / købe / opleve

 

Skriv til støtteforeningen på mail: Laerkehuset@gmail.com

Bestyrelse: Line Brock Nielsen, Rhian Wright, Nick Wright, Mette Skovmann.

 

 

 

Med venlig hilsen

Støtteforeningen for Lærkehuset

 

Sidst opdateret 8. maj 2017